کد ِکج شدَنِ تَصآویر

.
سفارش تبلیغ
صبا ویژن

هزار حرف نگفته

...ما همیشه عاشق آدمهای شگفت انگیز و با شکوه هستیم. هزار حرف داریم برای شان. اما وقتی در برابرشان قرار می گیریم ، انگار قفل بر زبان مان می زنند. اختیار از ما سلب می شود، سکوت می کنیم و غرق در حضور آنان،مست می شویم و درست زمانی که می روند یادمان می آید که چه حرف ها داشتیم و نگفتیم

برگزاری کنسرت آموزشی مختلط در شهرضا!!

 

برگزاری کنسرت آموزشی مختلط در شهرضا

در حالی که این روزها سخن مسئولان بلند پایه ، دلسوزان نظام و مراجع معظم تقلید، حول محور «گسترش فرهنگ حجاب و عفاف »بوده و با ابلاغ شورای عالی انقلاب فرهنگی، طرح تفکیک جنسیتی در مراکز آموزش عالی دنبال می شود، در اقدامی عجیب، یکی از آموزشگاهها اقدام به برگزاری کنسرتی مختلط متشکل از دختران و پسران نوجوان و جوان نموده است که نه تنها با فرهنگ مذهبی واعتقادی شهرضا تجانسی ندارد، بلکه با توصیه های مراجع معظم تقلید در تناقض است.

در این راستا حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (مدظله العالی) در پاسخ به استفتائی در خصوص آموزش و ترویج موسیقی چنین فتوا می دهند:  «به‌طور کلی ترویج موسیقی و تدریس آن و تشکیل کلاس‌های موسیقی، هر چند موسیقی حلال باشد، با اهداف عالیه نظام مقدس جمهوری اسلامی سازگار نیست و بهتر است جوانان عزیز وقت با ارزش خود را صرف یادگیری علوم و فنون لازم و مفید نموده و اوقات فراغت خود را با ورزش و تفریحات سالم پر نمایند».

در رابطه با این اقدام آموزشگاه موسیقی و شاید اداره ارشاد شهر چند نکته قابل تأمل است؛ شهرضا از دیرباز به عنوان شهری مذهبی و فرهنگی شناخته شده و ذائقه فرهنگی مردم شهرضا بیشتر با فرهنگ دینی و رعایت حدود شرعی عجین بوده و زنان و مردان مان همواره عفیف ترین و مقیدترین و متدین ترین مردم در استان اصفهان
بوده اند .

مردم شهر با انجام کار فرهنگی،هنری و شاد بودن نوجوانان و جوانان مخالفتی ندارند؛اما با برگزاری چنین برنامه ای،سئوالاتی در ذهن مردم شهید پرور و متدین متبادر می شود:

آیا اختلاط دختر و پسر جوان و کودکان نورس برای  آموزش موسیقی و کنسرت در تالار شهر، آنهم تالار اداره ارشاد اسلامی یک کار فرهنگی است؟!

آیا به کارگیری دختران بالغ با حجابی زننده و مختلط با پسران و چینشی نا همگون که برای تماشاگران(فرض بر اینکه خانواده های خود هنرجویان) اجرای کنسرت داشته باشند عبور از مرزهای دینی و اخلاقی نیست؟

 به برگزاری چنین کنسرت هایی باید افتخار کنیم؟! نقش مسوولین فرهنگی شهر در این زمینه چیست؟!

  وقتی در شهری زندگی می کنیم که آوازه ی آن به خاطر حکما ،علما و شهیدانش به جهانی رسیده و چندی پیش هم در همین سالن همایش حکیم فرزانه برگزار می شود، «ترویج و آموزش موسیقی»، آنهم به سبک مختلط  چگونه  سازگاری پیدا می کند؟ وظیفه کارگزارن فرهنگی شهر در این میان چیست؟!

آیا برگزاری چنین کنسرتی توسط این دوستان ولو به صورت آموزشی و آنهم مختلط و عدم نظارت دقیق و لحظه ای مسئولین ارشاد در محل برگزاری کنسرت، قابل چشم پوشی هست ؟!

اختلاط دختر و پسر در سنین پایین وحجاب نامناسب، با تربیت و روح اسلامی شهر سنخیتی ندارد.(چه برسد به اینکه اینها جوان و بالغ هم بودند).

البته از مسئولین فرهنگی دولت توقع چندانی نمی توان داشت! آنها در برخی اظهاراتشان روی لندن نشینها را هم سفید کرده اند! اما از مسئولین فرهنگی شناخته شده ی شهرمان انتظار می رود تعهد بیشتری به خرج دهند و حرمت نام شهر و نام شهیدان شهر را حفظ کنند و در این مجوزهای خود حساسیت داشته باشند. باید بعد از دادن هر مجوزی نظارت هم در کار باشد تا مبادا مایه دلخوری افراد متدین و ارزش مدار شود و انسانیت و معصومیت کودکان و جوانان به اضمحلال کشیده شود.

 

تصاویر جدید زیباسازی وبلاگ , سایت پیچک » بخش تصاویر زیباسازی » سری ششم www.pichak.net کلیک کنید



[ سه شنبه 93/4/17 ] [ 3:2 صبح ] [ محمد جواد رهائی ]

نظر